NOVOSTI


Obilježavanje Dana Armije R BiH na mezarju Humci u Bihaću (FOTO)Obilježavanje Dana Armije R BiH na mezarju Humci u Bihaću (FOTO)
U prisustvu učenika bihaćkih osnovnih i srednjih škola, predstavnika društveno-političkog i vjerskog  života Unsko-sanskog kantona i Općine Bihać,danas je na gradskom mezarju Humci u Bihaću položeno cvijeće i proučena Fatiha na centralno spomen obilježje poginulim br...
Počela izgradnja dva nova treniska terena na STENS-uPočela izgradnja dva nova treniska terena na STENS-u
U okviru sportsko-rekreacionog centra STENS u Bihaću danas su počeli radovi na izgradnji nova dva teniska terena. Riječ je o modernim teniskim terenima čijom izgradnjom u okviru STENSA- bihaćkim ljubiteljima tenisa na raspolaganju će biti šest teniskih terena.


Sreds...
Čestitka povodom obilježavanja Dana Armije R BiHČestitka povodom obilježavanja Dana Armije R BiH
Povodom obilježavanja Dana Armije R BiH, Općinska organizacija SDA Bihać upućuje iskrene čestitke svim pripadnicima Armije R BiH, demobilisanim borcima, ratnim vojnim invalidima, porodicama šehida i poginulih boraca i svim građanima BiH.


Predsjednik OO SDA Bihać mr.sc Sead Kadić...
Asocijacija mladih SDA USK: Besplatno mjerenje pritiska i šećera u krvi (FOTO)Asocijacija mladih SDA USK: Besplatno mjerenje pritiska i šećera u krvi (FOTO)
Posebna pažnja u Unsko-sanskom kantonu svake godine u okviru  obilježavanja 7. aprila, Svjetskog dana zdravlja, posvećuje se prevenciji oboljenja.

Tako je Asocijacija mladih Stranke demokratske akcije Unsko-sanskog kantona (SDA USK) danas u  Bihaću, četvrtu godinu zaredom, za građane ...
OO SDA Bihaća koheziona snaga za pobjedu SDA na oktobarskim izborima (FOTO)OO SDA Bihaća koheziona snaga za pobjedu SDA na oktobarskim izborima (FOTO)
U ispunjenoj sali Kulturnog centra u Bihaću večeras je održana javna tribina OO SDA Bihać pod nazivom  “Aktuelna politička situacija i položaj SDA”. Nakon odlično posjećene tribine u Bužimu , tribina SDA u Bihaću pokazala je još jedanput jedinstvo i odlučnost rukovodstva , članova i simpatizera SD...
 Načelnici Galijašević i Bunić prisustvovali Savjetu načelnika SDA Načelnici Galijašević i Bunić prisustvovali Savjetu načelnika SDA
U hotelu Europa u Sarajevu danas je održan Savjet načelnika – kandidata SDA. Sastanku su pored 39 ostalih načelnika iz SDA prisustvovali i načelnici Bihaća i Bužima Emdžad Galijašević i Agan Bunić.

Na sastanku se razgovaralo o aktuelnoj političkoj situaciji u Bosni i Hercegovini sa posebnim akcentom...